Khas Untuk Mereka yang MASIH GAGAL turunkan bacaan Darah Tinggi.

Munif Hijjaz Kongsi Cara Terbaik Turunkan Bacaan Darah Tinggi, hanya dengan Perbanyakkan kolestrol HDL.

Ini akibat jika anda kekurangan kolestrol HDL dalam darah👇🏻:

Kenapa Penghidap Darah Tinggi Masih Gagal Turunkan Tekanan Darah?

Jawapannya adalah kerana mereka mempunyai tahap Kolestrol HDL yang rendah dalam darah mereka.

Sila baca info penting tentang kolestrol HDL dan LDL  di bawah👇🏻:

Jadi KENA INGAT! Perkara paling penting sebelum nak turunkan bacaan tekanan darah tinggi, PASTIKAN bacaan Kolestrol HDL anda di tahap optimum.

Apa Akan Jadi Jika Bacaan Kolestrol HDL (Kolestrol Baik) Terlalu Rendah?

Jika terlalu lama kekurangan kolestrol HDL, anda mungkin menghadapi risiko penyakit Coronary Artery Disease(CAD) yang juga digelar sebagai pembunuh senyap.

Sila baca info penting tentang Penyakit CAD di bawah 👇🏻:

Coronary Artery Disease (CAD) berlaku apabila pembuluh darah utama menjadi rosak atau berpenyakit dan tidak boleh lagi mengepam darah, oksigen dan nutrien daripada jantung ke seluruh badan dengan betul. 

Punca Utama pembuluh utama menjadi CAD adalah kerana bilangan Kolestrol HDL terlalu sedikit berbanding kolestrol LDL. Ini menyebabkan Kolestrol LDL tidak dapat dibuang ke luar badan dan mula berkumpul menjadi plak di saluran darah.

Pusat Kawalan dan Pencegahan Penyakit melaporkan bahawa Coronary Artery Disease (CAD) membunuh lebih daripada 370,000 orang setiap tahun tanpa mengira usia.

Untuk Cegah Penyakit CAD atau saluran darah tersumbat, anda WAJIB perbanyakkan Kolestrol HDL (Kolestol Baik) Dalam Badan.

Apa Cara Terbaik untuk Perbanyakkan Kolestrol HDL (Kolestrol Baik) Dalam Darah?

Kesimpulannya, hanya dengan tingkatkan Kolestrol HDL dalam darah, ianya sangat membantu mengelakkan risiko masalah darah tinggi dan serangan Jantung CAD.

Memperkenalkan Zaitin
By Munif Hijjaz

Cara Paling Mudah Untuk Amalkan Makanan Yang Tinggi Kolestrol HDL(Kolestrol Baik).

Minyak zaitun dan buah tin dalam kajian sains dan perubatan memang dikenal dan diperakui mampu membantu dalam penjagaan kesihatan seperti baik untuk peredaran darah dan kesihatan jantung.

Ini kerana minyak zaitun dan buah tin boleh membantu meningkatkan kadar kolestrol HDL dalam darah untuk mengawal kadar lemak dalam tubuh badan kita.

Produk Zaitin yang diinspirasikan oleh Muniff Hijjaz ini menggunakan dua bahan utama iaitu buah zaitun dan buah tin. 

Tujuan utama Zaitin adalah untuk memastikan kadar kolestrol HDL berada ditahap optimum. Justeru dengan mengamalkan Zaitin, anda memastikan badan anda terhindar daripada masalah seperti darah tinggi dan kolestrol tinggi atau lebih teruk lagi serangan jatung CAD yang boleh membawa maut.

Khasiat Buah Zaitun Dalam AlQuran

“Demi buah tiin dan zaitun. Demi gunung sinai dan negeri Mekah yang dijadikan aman…” (at-Tiin : 1 – 2) 

“Dan pohon yang (tumbuh) keluar dari Tursina, yang (pohon zaitun) itu menghasilkan minyak dan menjadi kuat bagi orang-orang yang makan.” (Al Mukmin : 20) 

Gambaran ini menunjukkan betapa banyaknya khasiat buah zaitun dimana bukan setakat ianya mempunyai khasiat yang tinggi untuk kesihatan tetapi ia juga merupakan pohon yang diberkati berdasarkan firman Allah dalam surah an-Nuur ayat 35.

 “Dinyalakan (dengan minyak) dari sebuah pohon yang diberkahi, (yaitu) zaitun yang tidak tumbuh di sebelah timurnya dan tidak pula disebelah baratnya, hampir-hampir minyaknya saja menerangi walaupun tidak disentuh api.” ( An-Nuur : 35 )

Khasiat Buah Zaitun Dalam Hadis

Rasulullah SAW juga ada bersabda yang bermaksud; “Hendaklah kalian menggunakan minyak zaitun sebagai lauk dan buatlah ia sebagai minyak oles, karena ia (minyak zaitun) berasal dari pohon yang diberkahi.” (HR Abu Daud).

Bagaimana Buah Zaitun Memperbanyakkan Bacaan Kolestrol HDL (Kolestrol Baik) ?

Bagaimana Buah Tin Memperbanyakkan Bacaan Kolestrol HDL (Kolestrol Baik) ?

Disebabkan Khasiat Buah Zaitun dan Buah Tin sangat berkesan untuk tingkatkan Kolestrol HDL, Produk Zaitin Ini Akan Memudahkan Anda Untuk Mengamalkan Khasiat Kedua-Dua Buah Tersebut.

Kami Tak Cakap Kosong, Di bawah ini adalah kajian pakar tentang bagaimana buah zaitun dan tin membantu menjaga kesihatan kita.

Kajian Pakar Tentang Bagaimana Buah Zaitun Membantu Mencegah Serangan Jantung.

Buah Tin Terbukti Membantu Mengawal Darah Tinggi

Kajian Pakar tentang Buah Zaitun Sangat Bagus Untuk Menghalang Stroke.

Testimoni zaitin

testimoni 1
testimoni 2
testimoni 1
testimoni 2
testimoni 1
testimoni 2

Apa Kesan-Kesan Positif Selepas Anda Amalkan Zaitin?

Apa Perbezaan Zaitin dan Produk Lain?

Cara Amalkan Zaitin

Disclaimer: Jarakkan Masa 1-2 Jam Sebelum Atau Selepas Pengambilan Sekiranya Ada Mengambil Ubat Dari Hospital / Klinik.

Apa Jaminan Kami Zaitin Sangat Bagus Untuk Perbanyakkan Kolestrol HDL?

Harga Diskaun, Offer dan Jaminan Refund kami offer ni adalah Untuk Pembeli Website ini Sahaja.

Order Sekarang Sebelum Anda Terlepas Promosi Ini

Perlukan bantuan?

FAQ ( Soalan Lazim)

30 biji tablet zaitin berperisa oren

Amalkan setiap hari 1 biji pagi, dan 1 biji malam

Majlis Fatwa kebangsaan telah menyatakan hukum memakan buah Tin dan buah Zaitun adalah harus dalam rawatan tradisional dan Munif Hijjaz merupakan syarikat 100% milik bumiputera islam. dan produk ni dibawah naungan Muniff Hijjaz sendiri. 

Ya boleh, kerana bahannya 100% semulajadi dan bebas daripada segala jenis bahan kimia yang berisiko merosakkan kulit dan tubuh badan badan.

Ianya selamat diamalkan oleh semua golongan daripada kanak-kanak sehingga dewasa.

Tapi sebaiknya dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu.

Ya boleh, kerana bahannya 100% semulajadi dan bebas daripada segala jenis bahan kimia yang berbahaya.Ianya selamat diamalkan oleh semua golongan daripada kanak-kanak sehingga dewasa kerana kami menggunakan pemanis semulajadi tanpa kalori Sucralose yang sesuai dengan penghidap pesakit kencing manis.Tapi sebaiknya dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu.

InsyaaAllah bebas kesan sampingan kerana bahan didalam Zaitin ini adalah 100% semulajadi bebas bahan-bahan terlarang dan toksik berbahaya.

Perlukan bantuan Untuk buat tempahan?

DISCLAIMER! Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.

Disclaimer: Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site letscaremy.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners"
ALL RIGHT RESERVED | UAM VENTURE (TR0239806-K) No. 1, Jalan P4/8c, Seksyen 2, Bandar Teknologi Kajang, 43500 Kajang, SelangorUntuk pertanyaan boleh E-Mail ke : [email protected]